BODØ NESTE UTFORDRING Kommer de første poengene på onsdag?

Runar-trener Vidar Gjesdal kommenterer onsdagens kamp mot Bodø og hva vi kan forvente oss om kampen og gjestene fra Nordland.

Skrevet av NTH

Jeg skal ærlig innrømme at vi svært gjerne skulle hatt de første poengene i årets Postenliga på plass allerede. Åpningen mot Elverum var ingen stor kamp fra vår side, der begge lag bar preg av nervøsitet og spillet vårt offensivt på ingen måte fungerte slik vi hadde håpet og trodd. Bortekampen mot Follo var på mange måter veldig lik kampen mot Elverum, også i den kampen var vi ikke tilstrekkelig gode nok fremover på banen. Når vi i tillegg brente tre straffekast og andre gode muligheter i den siste omgangen når kampen skulle avgjøres ble det ingen poeng på oss der heller.

Spillerne og støtteapparatet har naturlig nok vært skuffet over starten, men nå retter vi kun fokus på oppgavene foran oss. Vi gleder oss veldig til ny kamp denne uken for å vise at vi kan bedre enn det vi sålangt har fått ut. Cupkampen mot Kragerø ble en rein transportetappe, men vi skal ikke undervurdere betydningen av å få lage mange mål og løpe mye kontra også i en slik kamp. I tillegg fikk våre juniorer stå størsteparten av kampen på banen og få mange positive opplevelser.

Bodø har også åpnet sesongen med to tap og sliter i tillegg med poengstraff før seriestart. Jeg regner med de er minst like lysten som oss på sesongens første seier. Spesielt i sin siste kamp mot Haslum hang laget godt med og var ikke så veldig langt unna poeng i den kampen, selv om Haslum styrte det meste av begivenhetene. Vi er også forberedt på at de kan ha tilbake sin nyinnkjøpte playmaker fra skade til denne kampen. Kanskje får også vårt publikum gjensyn med vår tidligere spiller Geir Daniel Larsen som i tillegg til å være trener også har drakten på seg under treningsdressen. Det kan jeg hvertfall love at vært publikum at jeg ikke har, verken i onsdagens kamp eller seinere i sesongen:-)

Jeg synes spillerne har jobbet godt på trening etter Follo-kampen og vi har hele veien fått trent bra. Jeg er optimist med tanke på denne kampen og det som skal skje videre fremover. For oss handler det om å legge alt snakk om tabellplasseringer bak oss og heller fokusere på de kampene som kommer. Vi er innstilte på og slåss for poengene og vet at ingenting kommer gratis. Sakte men sikkert er jeg sikker på at spillet og formen vår skal bli bedre og bedre utover i sesongen.

Håper publikum støtter oss i onsdagens kamp, vi gleder oss til en ny hjemmekamp!