Seier også på Stord Runar plukket 2 nye poeng på Stord

Runargutta kjempet igjen ett slag av dimensjoner, og denne gangen ble vi belønnet med 2 poeng borte mot Stord på onsdag

Skrevet av NTH

Tirsdag ettermiddag gikk bussen fra Haukerød med retning over fjellet til det våte vestlandet. Første stopp for guttene var Haugesund, hvor det ble sjekket inn på hotell. Onsdag gikk turen videre ut til Stord, der ny kamp ventet i Postenligaen.

 

Og Runar gutta var i støtet hele veien, og ledet mer eller mindre fra start til slutt. etter uavgjort på 2-2 snudde Runar seg aldri tilbake og var i føringen hele veien! Og selv om Stord hele tiden var hakket bak, viste gutta hva som bor i dem. Etter å ha leder 9-13 til pause, gikk vi til slutt av med seier 22-25.

 

En lokal jury kåret vår playmaker Jac Karlsson til Banens Beste!

 

Laget toppscorer denne gangen var Christoffer Rambo med sine 8 mål.

Stord sin toppscorer ble Ingemar Olsson med 6 mål!

 

Stord: 2 x 2min (begge Ingemar Olsson)

Runar: 1 x 2min (Eric Åberg)

 

Runars lag denne kvelden:

Fredrik Andersson (0), Ståle B. Aspestrand (1), Trym Bilow-Olsen (0), Peder Trevland (0), Rikard Olsson (4), Rune Skytøen (1), Jac Karlsson (5), Edwin Fjeldtvedt (2), Simen W. Johansen (0), Eric Åberg (4), Christoffer Rambo (8), Christian E. Berge (0)

 

Dagens dommere var Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen