Cupeventyret over Runar misset i avgjørende situasjoner

Runargutta dro til Oslo med masse selvtillitt etter 2 seire i Postenligaen. Og spilte god håndball i halvannen omgang.

Skrevet av NTH

Runargutta spilte tidvis bra håndball, og rykket fra BSK/NIF Oslo S midtveis i 1. omgang. Inn mot pause viste Runargutta fint spill og dro fra med 5 mål til pause. Etter hvilen fortsatte de det gode spillet og ledet på det meste med 8 mål før de ble slurvete og BSK/NIF Oslo S sakte med sikkert begynte sin opphentning. Etterhvert som minuttene gikk ble det klart at dette ikke var avgjort. BSK/NIF kom inn i kampen igjen og opp i ryggen på våre gutter. Runar fikk 2 frimerker imot, dette viste seg å være en bra taktikk sett med BSK/NIF øyne. Gutta virket rett og slett paralysert av dette og ble rådville. Motstanderne kom helt opp i ryggen, og i siste minutt klarte de til slutt å komme ajour på 35-35. Ekstraomganger måtte til for å avgjøre hvem som fikk spille semifinale i årets utgave av NM.

 

I ekstraomgangene ville rett og slett BSK/NIF mest, og selv om det ble jevnt hele veien i 2 x 5 minutter, så klarte altså BSK/NIF og få det lille forspranget de trengte for å gjøre våre gutter stresset mot slutten. Dermed kunne de innkassere en seier med 42-40 e.e.o.

 

Vidar Gjesdal sier i en kommentar:
-«Dette er det mest skuffende jeg har vært med på. Vi er tafatte og dårlige bakover i hele kampen. Fremover har vi relativt god kontroll i store deler av kampen, men når vi skal sage av grenen og rykke ordentlig ifra, så gjør vi en hel del tankeløse beslutninger i vårt offensive spill som igjen slipper BSK/NIF Oslo S inn i kampen. Dette er en kamp vi rett og slett ikke skal klare å tape, og det var veldig frustrerende å se det hele fra sidelinjen.»