Klar for Haugaland Kan Runar vinne sin tredje strake?

Onsdag tar Runar imot Haugaland hjemme i Runarhallen. Etter to strake tap i åpningen har Runar vunnet de seineste to kampene og med to nye poeng mot Haugaland vil laget komme seg opp på øvre del av tabellen. Derfor er det nok en viktig og spennende kamp som venter spillerne og hjemmepublikummet onsdag kveld.

Skrevet av NTH

Trener Vidar Gjesdal ser for seg en tøff oppgave mot en mostander som har levert overraskende og sterke resultater sålangt i sesongen:

 – Haugaland har overrasket meget positivt i åpningen. Jeg har sett de fleste kampene og spesielt seieren over Fyllingen og uavgjort mot Haslum har imponert. I tillegg gjorde laget en meget sterk kamp borte mot Drammen og var faktisk best lenge i den kampen. Vi tar absolutt ingenting for gitt onsdag og er mest opptatt av å forberede oss maksimalt for å yte en god prestasjon. Det er eneste måten vi kan hente hjem to nye poeng på.

 – For vår del kan det også bli nye konstellasjoner til denne kampen. Sjansen er absolutt tilstede for at vi må klare oss uten både Christoffer Rambo og Peder Trevland. Jeg vil ha begge med i troppen, men på treningen tirsdag tydet ingenting på at noen av dem vil bli å finne på parketten onsdag. Det betyr stort ansvar på Rikard Olsson, Jac Karlsson og Trym Bilov-Olsen. I tillegg tar vi med junioren Mathias Christiansen i troppen som ekstra bakspiller.

 – Vi gleder oss til kampen og er innstilte på og slåss for to nye poeng. Vi er godt forberedt på hva som møter oss og guttene vet hva som kreves for å vinne mot vestlendingene, avslutter Vidar.