Solid seier Overkjørte Haugaland i Runarhallen

Et redusert Runar-lag hadde ingen problemer med å sette gjestene Haugaland på plass med 31-24 i Postenligaen onsdag kveld. Anført av banens klare ener Jac Karlsson hadde Runar full kontroll i store deler av kampen.

Skrevet av NTH

Kampen åpnet jevnspilt, men etterhvert fikk Runar orden på forsvarsspillet. Freomver spilte laget seg til gode sjanser hele veien, og det ble kun et spørsmål om å sette ballen i mål bak en bra Haugaland målvakt Olafur Gislason.

Trener Vidar Gjesdal var godt fornøyd etter kampen.

 – Vi var selvsagt litt usikre når vi gikk til kampen uten både Peder Trevland og Christoffer Rambo. Dermed hadde vi kun tre bakspillere med erfaring fra Postenligaen tilgjengelig. Jeg må trekke frem Jac Karlsson som for andre seriekamp på rad tar et stort ansvar i fraværet av Peder og Christoffer, han var outstanding på banen i dag. I tillegg gjør Trym sin beste prestasjon for sesongen og bidrar sterkt i det offensive spillet. Rikard er også positiv og skal bare ha enda mer samkjøring og timing sammen med resten av laget før det blir veldig bra. Han er i tillegg ruvende i det defensive spillet, sier Vidar.

Hvis det er noe å sette fingeren på i denne kampen er det noe slurv og dårlig skyting på klare sjanser.

 – Det kan virke som vi blir litt fornøyde når vi får kontroll på kampen. Da har vi en tendens til å slippe oss litt ned og falle fra konseptet. Spillerne skal jobbe med å holde fokus hele veien ut, slik at vi blir enda mer stabile på et bra nivå.

Nå venter kroatiske Medvescak i cupvinnercupen på bortebane før laget skal op mot kanskje den største gullkandidaten i øyeblikket Drammen på bortebane 18. november.