Uavgjort i Drammen Runar reiste seg og klarte ett poeng i Drammen

Etter en katastrofe av en 1. omgang mot Drammen, klarte Vidar og snu mentaliteten til guttene i pausen. Vi så ett nytt Runar lag på banen i 2. omgang, og sakte med sikkert knappet de innpå gutta i blått.

Skrevet av NTH

Runar leverte en katastrofe-omgang den første halvtimen i Drammen i går. Ingenting satt, det var dårlig forsvarsspill og fremover på banen ble man bare gående på tvers. Når da skuddene fra distanse satt rett i klypene på tidligere Runar målvakt Jonas Degnbol, ble det vanskelig. Drammen løp oss rett og slett i senk i 30 minutter.

Som Vidar Gjesdal så fint sa det til TV2 i pausen: -«Dette er det dårligste vi noen gang har gjort»

Etter hvilen kom derfor ett nytt mannskap på banen. Skuldrene hadde blitt senket i løpet av pausen, og sakte med sikkert jobbet vi oss inn i kampen igjen! Mål for mål begynte å renne inn nevnte Degnbol, og Fredrik i Runarmålet fikk med litt mer hjelp fra forsvaret foran seg plutselig den ene redningen etter den andre! Dette gjorde DHK spillerne noe frustrerte, og de begynte igjen å ta litt dårlige avslutninger! Og plutselig var vi helt oppe i ryggen på dem!

De siste minuttene ble som en avslutning i ett av Postenligaens toppoppgjør skal fremstå. Nerver og tøffe dueller
Og gleden var enorm i Runar leieren når Trym Bilow-Olsen satte inn utligningen 14 sekunder før slutt!! Når da i tillegg Glenn Solberg brenner siste sjanse for DHK, kunne begge lag forlate gulvet i Drammenshallen med 1 poeng hver!