Juniorene til NM-Finale Følg guttene til kamp i Oslo Spektrum

Trenger du ett avbrekk fra julemiddager og familieselskaper i romjulen, er Oslo Spektrum og håndball finalene en fin anledning som har blitt fast tradisjon for en del av oss.

Skrevet av NTH

I år feilet som kjent elitelaget med å spille seg hele veien til Spektrum, og derfor er det ekstra gledelig at våre juniorer tar ansvar og skal forsvare vår ære i Oslo Spektrum. Samarbeidet med Nøtterøy har bært frukter, så vi gleder oss alle til å se gutta i aksjon i Spektrum.

 

Så følg med våre gutter, og bli med bussen innover. Bussen går kl 10.30 fra Sandefjord (Runarhallen) og henter Nøtterøy sine folk på Jarlsberg med avgang derfra kl 11.15.

 

Har du lyst til å være med, koster det deg kr 200,- tur/retur med bussen. Billetter til kampen må du kjøpe selv hos Billetservice.no (30,- for voksne, 15,- for barn/honnør). Bussen går hjem i passelig tid etter finalen. Om noen ønsker å være igjen for å se seniorfinalene, så må man da selv besørge transport hjem.

 

Påmelding til bussen gjøres snarest, og bindende, på mail til Vidar Gjesdal, ved Runar sitt kontor (vidar@ilrunar.no)