Uavgjort på Elverum Runar kunne ta med seg ett poeng hjem

Etter en forferdelig start på kampen, klarte vi å snu det hele utover i kampen. Vi kom mer med i kampen mot slutten av første omgang, og kom sterkt også i starten av 2. omgang. Etter 7 minutter av andre omgang hadde vi hentet opp Elverums ledelse og utlignet til 16-16. Derfra og ut klarte vi å skaffe oss ett lite overtak i kampen, men klarer dessverre og rote det litt til mot slutten igjen, og da får Elverum mulighet til å komme opp på siden av oss igjen!

Skrevet av NTH

Runars beste spiller i denne kampen ble for øvrig Trym Bilov-Olsen (kåret av lokal jury) med sine 10 scoringer viste Trym at han virkelig er i form for tiden! Det blir spennende å følge med fremover! I tillegg var Fredrik strålende i mål i første omgang, og holder oss til tider inne i matchen. Elverum får aldri hektet oss ordentlig av pga Fredrik og Trym i første omgang. Og det er mange som skal være med å dele æren for opphentingen også i andre omgang!!

 

Sluttresultat endte 28-28 på en blandet dag for Runar. Alt i alt ett greit resultat, selv om vi følte at vi på slutten var nærmest 2 poeng i skogene på Elverum!

———

Kampfakta:
Elverum – Runar 28-28 (14-11)
Tilskuere: 901

Toppscorer for Runar: Trym Bilov-Olsen (10)

Toppscorer for Elverum: Steffen Stegavik (11)

Utvisninger, Elverum: 3 x 2 min., Runar: 4 x 2 min., 1 x rødt kort.

Dommere: Marius Josefsen og Inge Holm