Helgens Kamper Jentene står ovenfor en stor håndball helg

Skrevet av NTH

Denne helgen er det mange kampen for J18.

Lørdag spilles noen av jentene en av den viktigste damekampen denne sesongen, med seier her vil de få et forsprang til de lagene som kommer bak, nemlig Tømmerholt som vi møter Lørdag. Damer A spiller i 3.divisjon og ligger for øyeblikket på 2.plass, de har dermed stor mulighet til å rykke opp til 2.divisjon. Kampen spilles i Runarhallen 17.30

Søndag har J18 2 kamper.

Regionsserien: Denne kampen er borte mot Gulset kl 11.50, en viktig kamp for oss, hvis vi skal sikre oss 1.plassen i denne serien, blir det tap, vil Gulset komme litt for mange poeng foran oss.

Sør- Norge serien: Kampen er søndag kveld i Runarhallen mot Gjerpen, kl. 19.30. borte kampen mot Gjerpen i høst 19-23, der våre jenter slapp Gjerpen litt mer innpå på slutten.

J18 har også en kamp Mandag mot Tyristubben, denne kampen spilles borte kl 19.15. I høst Vant Runar hele 28-18, men Tyristubben har kommet mer og mer utover i sesongen, da de i PW-cup for tre uker siden kom på 2.plass. Dette blir en tøff kamp, der Runar må kjempe for å vinne.