" />

Uavgjort for Runar 33-33 borte i Cupwinners Cup

Etter en strålende 1. omgang, falt Runar litt sammen i 2. omgang. En del «heite» avslutninger gjorde at Bern Muri kom opp til uavgjort etter halvspilt 2. omgang, og derfra og ut var det jevnt. Kampen endte til slutt 33-33

Skrevet av NTH

– Vi spilte meget godt i 1. omgang av kampen, og traff på stort sett alle forsøk vi hadde. Vi stakk relativt tidlig i fra og hadde en komfortabel ledelse på 19-15 til pause, skriver Runar på egne nettsider etter kampen.

Etter hvilen kom på nytt Runar på banen og gjorde sakene meget bra innledningsvis. Vestfoldingene stakk fra og ledet hele 26-20.

– Men så begynte vi å ta en del dårlige avslutninger, og Bern Muri vinner den nesten perioden 7-1, og derfor er det helt jevnt igjen. Derfra og ut fulgte lagene hverandre som skygger, og vi kan si at 33-33 til slutt er ett meget godt utgangspunkt før returkampen i Runarhallen neste søndag, skriver Runar videre.

Nå håper klubben naturligvis at flest mulig kommer i hallen og støtter Runar på deres vei til kvartfinalen i Cupwinners Cup for menn.