Seier i byderby Runar tok igjen 2 poeng mot S.T.I.F

Skrevet av NTH

Onsdag 3. Mars spilte vi lokaloppgjør mot Stif i Store Bergan hallen. Det er alltid knyttet litt ekstra spenning og motivasjon til disse kampene! En ekstra gulrot denne gangen, var at vi med seier ville ta ledelsen i serien.
 
Jentene tok tak i kampen fra start, vi ledet 5-1 før Stif valgte å ta time out. Til pause var stillingen 9-7 i vår favør. Utover i 2. omgang hadde vi full kontroll og kunne tillate oss å prøve nye avtaler i angrep, samt trene litt på 4:2 forsvar. Til slutt vant vi 19-13.
 
Totalt sett en kamp der vi hadde god kontroll hele veien. Det var gledelig å se at det var skikkelig innsats og vilje hele kampen, spesielt forsvars og målvaktspillet var i lange perioder meget bra. Angrepsmessig var det periodevis fint kollektivt spill, mange flotte innspill til linje og fine utspill fra bakspillerne til kantene. I kontring/ankomst fasen var vi strålende, gøy å se – for dette har vi jobbet ekstra bevisst med. Alle spillerne fortjener ros for flott innsats og godt spill!
 
På 2 seriemøter mot Stif har vi 4 poeng og pluss 22 mål 🙂
 
Vi topper nå vår avdeling, med 4 kamper igjen å spille. Selv om vårt fokus er langsiktig utvikling, har vi nå en alle tiders mulighet til å vinne vår avdeling.