Damer A til 2.div De rykket i helgen opp fra 3.div

Søndag 18. april ble det spilt kvalikk til 2.div i Bø der ikke uventet Runar rykket opp til 2.div neste sesong

Skrevet av NTH

Runar`s damelag endte på 2.plass i sin 3.divisjon bak Tønsberg Turn og måtte derfor ut i kvalikk mot Skarphedin og Glassverket 2.

Skaprhedin har denne sesongen spilt i 2.div, men endte på kvalikk plass og var Runars første hinder på veien mot opprykk. Etter en god oppvarming kom jentene svært godt i gang, spesielt i forsvar der også Solveig Gokstad stengte buret i perioder. Fremover på banen var det som mange ganger før Susanne Lehmann som tok skuddansvar til slutt endte hun på 11 baller bak skarphedins målvakt. Det ble en komfertabel seier 28-17.

Runars målscoorere:
Susanne Lehmann 11, Cecilie Elnan 1, Marte Kristoffersen 6, Kathrine K. Hansen 3, Stephanie Johannessen 3, Marte Landgraff 3, Karoline Rambo 1

I den andre kampen mot Glassverket 2 så ting litt annderledes ut fra starten av. Jentene slet i starten, men etter noen bytter gikk ting litt lettere. Lagene fulgte hverandre lenge. Runar spilte mer som et lag fremover på banen, som også var hovedgrunnen til at Runar førte hele kampen. Bakerst sto igjen Solveig Gokstad en knall kamp. Det ble også seier i denne kampen 25-22

Runars målscoorere:
Susanne Lehmann 3, Cecilie Elnan 3, Marte Kristoffersen 1, Kathrine K. Hansen 3, Stephanie Johannessen 3, Marte Landgraff 5, Karoline Rambo 2, Benedicte Hildrum 3, Jenny Steen 2.

 

Det var da klart at jentene rykket opp til neste års 2.divisjon. Vi Gratulerer!!