Årets sesong over Gutta har nå fullført alt obligatorisk

Da er sesongen over for Runar sin del, den endte med ett tap i sluttspillfinalen mot Fyllingen lørdag! Man merket lenge at det var slutten av sesongen, og spillerne ikke var like fulle av energi som vi har vært vant til å se dem tidligere i sesongen!

Skrevet av NTH

Alt i alt kan vi vel si at vi har gjort en mer enn godkjent sesong. Med ett av Postenligaens minste budsjetter, klarte vi likevel å kjempe oss til 3. plass i serien og 2. plass i sluttspillet! I tillegg tok vi oss hele veien til 8. dels finalen i Cup Winners Cup.

Derfor, en stor takk til gutta og trenerteamet vårt! De har lagt ned ett fantasktisk arbeid under en lang sesong, og fått resultater vi håpet på, men knapt turde å tro på!

Vi gleder oss allerede til neste sesong!
Måtte den bli like innholdsrik som årets sesong!!

 

mvh
Christer Yggeseth
Websjef i IL Runar Håndball