Skjærgårdslekene Gutta er samlet og klare

Denne helgen får vi den første pekepinn på hvordan guttene står etter all trening som er lagt ned i sommer. Runar har trent godt, men hatt mange fravær i sommer! Nå er endelig troppen så godt som komplett, og Runar kommer til å kjempe med nebb og klør i årets utgave av Skjærgårdslekene i Tønsberg!

Skrevet av NTH

Endelig er våre nye spillere på plass, i Lars Eriksen (tidl. Falk), Simen Hansen (tidl. STIF), Mattias Søder (tidl. H43, Lund Sverige) og Spyros Balomenos (tidl. TSV Dormagen, Tyskland). I tillegg har vi tatt opp 3 unggutter i stallen og hatt en spiller på prøve denne uken, som viser gode takter og forhåpentligvis kan slutte seg til stallen og bidra utover sesongen!

Ellers ser det ut til at Rikard endelig begynner å komme seg på fote igjen, og virker piggere for hver dag vi ser han! 🙂
Vi krysser fingrene for at det ikke er lenge til han igjen blir å se på trening i Runarhallen.

Ellers vil vi også benytte muligheten til å takke de spillerne som har forlatt oss, for noen fantastiske år i klubben!
Jac Karlsson, Eric Aaberg, Henrik Bettum, Simen W. Johannessen, Peder Trevland og Christoffer Rambo.

Så vi ser bra ut frem mot Skjærgårdslekene og årets Postenligaen. For å se verket med egne øyne, ta gjerne turen til Tønsberg denne helgen for å følge Runar i Skjærgårdslekene. Innledende kamper går i Wilhelmsenhallen og Hårkollhallen for vår del, og kampene går

Fredag 6. august: Runar – Follo (20:55) – Wilhelmsenhallen
Lørdag 7. august: Fram – Runar (13:50) – Wilhelmsenhallen
Lørdag 7. august: Runar – ØIF Arendal (16:55) – Hårkollhallen

Håper vi ser så mange som mulig av dere i Tønsberg med Runargenseren på denne helgen!! 🙂