Skjærgårdslekene Innledende over ...

Dag to av Skjærgårdslekene er over. Etter et tre målstap for Follo igår, ble det seier med 10 mål mot Fram i dagens første kamp. Andre kampen mot ØIF Arendal endte med et 6 måls tap.

Skrevet av NTH

Gårsdagens kamp mot Follo ble en meget jevn kamp hvor Runar lå under de ti første minuttene av første omgang, men dette ble snudd og Runar ledet til pause. I de siste minuttene kom Follo tilbake og Runart tapte til slutt med tre mål. Selv om kampen endte med tap, var kampen under ett veldig bra spillt av våre gutter.

Første kampen idag mot Fram ble noe variabel, men endte med seier 29 – 19 til våre gutter. I Skjærgårdslekene i fjor ble det tap mot Fram. Fortsettelsen mot ØIF Arendal ble også preget av ujevnt spill, men Runar ledet en periode i første omgang som desverre ble hentet opp igjen av ØIF. Etter at det ble noe rot med måltavler og tidtagning, noe som medførte en stans i spillet på ca 7 minutter, mistet våre gutter en del av konsentrasjonen og kampen endte med et 6 målstap (28-34).

Dette er første kampene mange av Runar-guttene spiller sammen, men alt i alt en bra prestasjon fra alle spillerne. Hvis en skal trekke frem noen av nykommerene så må det være Spyros Balomenos, som gjorde en fremragende jobb både fremover og bakover i alle kampene.

 

Gutta spiller kamp igjen søndag, hvor vi møter Drammen kl 11.00 i Willhelmsenhallen! Møt opp og støtt guttene!!

Gleder oss til Postenligaen, for dette kommer til å bli moro.