Semi-finale !! J95 gjorde det bra på hjemmebane

Skrevet av NTH

Det var duket for sesongens første cup på hjemmebane i Sandefjord.J95 stilte i 16 års klassen men kunn en 94-spiller på laget. det skulle vise seg å gå veldig bra.

Fredag og Lørdag var det klart for gruppe spill mot korsvoll, Sandnes, tindlund og nithak.

Korsvoll kampen på fredag ble det eneste tape i gruppespillet, Runar kom sent i gang og sleit innledningsvis, men etter en god opphenting etter pause ble det kun etmåls tap. resten av kampene gikk på lørdag, der det ble seier i alle kampene etter godt spill.

Søndag var jentene klare for a-sluttspill og 18 finale mot Konnerud sitt 94 lag, en kamp som på papiret ville bli gjevn, det ble den også, de første 5.minuttene, før jentene tok føringen resten av kampen, og ledet på det meste med 11 mål, Konnerud tok litt innpå mot slutten etter litt slurv fra runar, men etter 22-30 til slutt var Runar klar for kvartfinale mot Ullern J16.

Ullern kampen var også et svar på at jentene er på vei mot god form til serie start, der vi først og fremst sto veldig bra bakover og slapp inn kun 15 mål. fremover var det også godt kjempet med 23 mål. Jentene var nå klare mot vollen J94 i semifinale.

Vollen J94 er et av de beste lagene på 94 nivå og det var en god mulighet for oss å se hvordan vi ligger ann i forhold til de eldre lagene. Kampen var svært gjevn og lagene fulgte hverandre til siste slutt. Runar gjorde en del personlige feil mot slutten som gjorde at Vollen trakk det lengste strået. 18-22.

Denne helgen har vært lærerik for jentene, det er tidlig i sesongen og vi viser at vi har mer å gå på. i denne cupen var det viktig at alle fikk prøve seg mye og det var også tilfelle.

Foreldrene til jentene hadde kiosken og gjorde en kjempe jobb for å skaffe penger til laget. Tusen takk til dere !