Videre i cupen Runar vant lett mot Asker

Søndag sto 2. runde i NM for Senior på tapeten for våre gutter. Vi skulle til Asker og møte Asker Skiklubb i 2. runde av NM.

Skrevet av NTH

Vi reiste innover til Asker med nesten full stall. Rikard Olsson, Christian Berge og Fredrik Anderson sto over grunnet skade og sykdom. Ellers var alle gutta med, og vi ble tidlig enig om å sage den berømte greina så tidlig som mulig. Gutta var opplagt fra start, og allerede etter ca 10 minutter hadde vi rykket i fra til 10-1. Derfra var det egentlig aldri ett spørsmål om hvor seieren skulle havne, og vi begynte tidlig å slippe til våre unge gutter. Disse klarte oppgavene de ble tildelt glimrende, og vi fortsatte å rykke i fra! 🙂

Vi vant til slutt 48-18, og møter dermed STIF i neste runde i Jotunhallen!

 

Gledelig var det også at så mange Runar mennesker i Asker denne søndagen! Gutta setter stor pris på all støtte fra tribunen!