Onsdag 1. september 2010 kl 18:00 møter vi STIF i NM for Senior's 3. runde!!

Møt opp og støtt guttene!! 

" />

Cupen STIF i Jotunhallen

Onsdag 1. september 2010 kl 18:00 møter vi STIF i NM for Senior’s 3. runde!!

Møt opp og støtt guttene!! 

Skrevet av NTH

I fjor gikk vi høyt ut og ønsket å befeste vår posisjon som best i byen! Dette mislyktes så det holdt, og vi røk på 2 forsnederlige tap mot vår by-rival. I år ante vi at det ikke ble noen mulighet til å revansjere dette, da STIF falt ned til 1. divisjon i fjor.

Men heldigvis så har Norges Håndballforbund lagt sin hånd over oss, og gitt oss en mulighet til å revansjere dette. Nå skal vi ikke gå like høyt ut i år, men vi får i hvertfall muligheten. Dette blir en utrolig tøff kamp for våre gutter, og vi skal kjempe med «blod, svette og tårer» for drakta og for Runar som klubb. Vi ønsker meget sterkt å ta oss videre i NM for Senior, og da er STIF ett lag vi må beseire i Jotunhallen!

Så henstillingen til alle i Runar og Sandefjord by … Kom på kamp til onsdag! Vis alle spillere og ledere at dere ønsker disse lokaloppgjørene, og siden vi bare får èn kamp i år, må dere troppe mannssterke opp og støtte opp og lage en bra ramme rundt kampen.

Vi i Runar gleder oss veldig, og regner med at STIF gjør det samme! Dette skal bli en håndballfest tidlig i sesongen, og ingenting skal spares i kampen om 4. runde i NM