Nok en semi for Runar J95

Helgen 20-22 August reiste vi til Hummel cup i Oslo for å matche oss mot de beste 95-lagene.

Skrevet av NTH

Etter en dårlig åpning på turneringen med tap mot Tindlund. Bygde jentene seg opp gradvis utover i turneringen. det ble ti måls seier mot Nordstrand 16-6. og seier mot Bjørner i gruppespillet Lørdag. Vi kom dermed på 2.plass i Pulje 5 og spilte derfor 18 dels finale søndag morgen kl 09.50

Kampen ble mot Rygge som vi møtte to ganger i fredrikstadcup i våres, den gang tapte vi begge kampene, men sånn skulle det ikke bli denne gangen. En svært gjevn kamp, der begge lag spilte en god kamp. Rygge er et meget godt lag som vi kommer til å møte mange ganger til. Vi lå under, det var likt og vi ledet, sånn gikk det stort sett hele kampen, mot slutten fikk vi en 2 måls ledelse som vi også klarte å holde helt til dommern blåste av kampen etter 2×15 minutter. 18-16.

Det var nå klart for kvartfinale mot Tveter. Dette var nok den beste kampen i denne turneringen fra Runar sin side. Vi regnet med en tett og gjevn kamp og det ble det også, selvom jentene klarte å trekke det lengste ståret også denne gangen, der forsvaret fungerte noe bedre enn tidligere i turneringen. det bløe til slutt 3 måls seier og vi var klar for nok en semi-finale i en stor turnering.

Vi skulle møte Stabæk som er et av landes beste J95 lag. Et lag vi lenge har gledet oss til å møte for å se hvordan vi ligger ann i forhold til de aller beste. Kampen i seg selv var ingen god kamp, der første omgang ikke gikk vår vei i det hele tatt. en del personlige feil og rufsete forsvarsspill gjorde at stilligen var 2-9 til pause. Vi ble enige i pausen å gå ut der å vise en bedre side av oss selv, og det gjorde vi også, men vi klarte ikke helt å komme inn i kampen etter en dårlig første omgang. Når det er sagt skal det sies av vi vant andre omgang med 1 mål, noe som vi er fornøyd med. Vi viser at vi kan hvis vi vil og tapte hvis vi ikke vil . Vi tar med oss denne kampen videre og håper at vi møter et slikt lag igjen, det er veldig lærerikt.

Alt i alt er vi fornøyd med helgens innsats. Takker foreldreforesatte for flott heiagjeng og innsats for jentene.

En takk fra jentene for den flotte boomblasteren de fikk på fredag fra foreldrene!