Tapte generalprøven Arendal med knepen seier i Runarhallen

Runar tapte i kveld siste oppkjøringskampen før Postenligaen drar i gang i helgen.

Skrevet av NTH

Kampen var jenvspilt hele veien, og dessverre var det nok en gang ØIF Arendal som trakk det lengste strået. Runar førte stort sett hele 1. omgang, men gjestene kom opp på 17-17 til pause. Etter hvilen gikk Runar rett i 21-18, men mot slutten fikk Arendal overta og avgjøre kampen til sin fordel.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik:

 – Igjen viser vi at vi kan spille jevnt med Arendal som er en av medaljekandidatene denne sesongen. Jeg er veldig godt fornøyd med at vi er fullt på høyde med dem, men samtidig gjør vi altfor mange enkle feil som fører til at vi ikke kan avgjøre kampen til vår fordel. Uprovoserte tekniske feil i det offensive spillet gjør at Arendal får lage 7-8 reine kontramål på oss. Det kan vi ikke tillate oss når alvoret tar til kommende lørdag.

Ellers er treneren tilfreds med mye av det som skjer.

 – Det er svært godt å ha Rikard Olsson tilbake i forsvaret. Han har vært ute i et halvt år og det er imponerende å se hvor store fremskritt han har gjort de siste dagene. I tillegg har vi tatt store steg i spillet vårt de siste ukene og vi skal bare bli enda bedre i ukene fremover. Det er mange spillere som er på vei mot god form og det lover godt ettersom seriestarten bare er to dager unna.

Gjesdal ser også frem til å komme i gang.

 – Vi kunne vel ikke startet sesongen et mer spennende sted. Vålerenga med sin entusiasme og sin første kamp i Postenligaen. Vi gleder oss til å oppleve stemningen og ser frem til en svært tøff kamp. De kommer til å bli vanskelig å møte på sin hjemmebane, men det er slike kamper jeg og spillerne jobber hardt for å oppleve. Jeg er også glad for at vi fikk en lignende opplevelse og trykk på oss i lokaloppgjøre mot STIF. Spillerne mestret det strålende og det skal vi ta med oss når vi drar til Oppsal Arena på lørdag.