Uavgjort i serieåpningen

Skrevet av NTH

Etter en noe famlende og nervøs åpning på kampen mot Våleregna, kom våre gutter igang. På stillingen 8 – 8 stenger Simen Hansen buret, og Runar blir det førende laget til det står 25 minutter på klokken og stillingen er 8 – 16. Ved pause leder Runar med 6 mål. Etter hvilen virker det som gutta fremdeles er i garderoben og taper de første 10 minuttene 7 – 1. Dette fører til at Vålerenga får føre resten av kampen og leder kampen med et til to mål helt til de siste 10 minuttene. Runar våkner da litt til å klarer å komme ajour. Ett minutt før slutt scorer Runar og stillingen er 26 – 26. Edwin er uheldig da det står under 10 sekunder igjen og setter ballen i tverrligger og vi klarer uavgjort 26 – 26.

 

Ut i fra første omgang burde vi fått med begge poeng, men med tanke på utviklingen i andre omgang skal vi være glade for at vi får med oss 1 poeng hjem. Som Vidar Gjesdal uttaler til Sandefjords Blad «Vi var utilgivelige og ustrukturerte i andre omgang»