kjhkghjh

Skrevet av NTH

To kamper her blitt gjennomført. Der første kampen var i reginons-serien mot stokke, kampen i seg selv var ingen god kamp, en kamp med mange tekniske feil gjorde at vi gjorde det vansklig for oss selv. selvom vi ledet greit til pause var vi ikke fornøyd med prestasjonene. vi brukte pausen til å rette på enkelte ting, og satte oss et mål. Andre omgang var noe bedre, men fortsatt litt rufsete, stillingen ble til slutt 12-25. Denne kampen kan oppsummeres til en grei kamp, vi har fortsatt mye å jobbe med, spesielt i etablert angrep.

Runars Målscoorere:

 

 

Nok en kamp, denne gangen var det Åssiden som sto på den andre siden i sør-norge serien 16. Vi kom ikke godt i gang i denne kampen å la bak på med 3 mål tidlig i kampen, jentene tok seg ettervært sammen og kom sterkere tilbake og ledet med 1 til pause. Denne kampen var det stang ut og bom som sto i fokus. Vi sto med 25 bom og 19 mål.
Vi ledet med 3 mål når det var 5.minutter igjen, men da var det slutt, ingen mål de siste 5. gjorde at vi tapte kampen 19-20. Aina Gulliksen var tilbake etter korsbåndsskade og sto sin første kamp i mål på over et halv år, hun gjorde en kjempe kamp i mål og vartet opp med 13 redninger.

Runars målscoorere:

Katharina 5, Lotte 3, Vilde 2, Pernille 2, Silje 2, Maria 2, Kathrine 1, Anniken 1 og Henriette 1