Klar for kvartfinale Kontrollert avansement mot Kolstad

Runar tok søndag imot Kolstad hjemme i 4. runde i cupen. Kampen endte tilslutt med seier 35-31 etter ledelse 19-17 ved pause.

Skrevet av NTH

Kampen ble spilt tett på den viktige seieren mot Follo på fredag. Runar tok oppgaven på alvor fra start og etter 15 min var stillingen 12-4 til hjemmelaget. Deretter ble det noen rokeringer på laget og frem mot pause var det total kollaps fra hjemmelaget. Kolstad fikk lage hele 13 mål de siste 15 min og dermed hadde de kontakt til pause.

Runar åpnet 2. omgang litt mer skjerpet og tok seg foran 29-21 midtveis. Deretter ble det igjen spilt med håndbrekket på og Kolstad kunne pynte godt på resultatet den siste biten.

– Det viktigste i dag var å avansere og jeg var ikke opptatt av at vi skulle vinne med flest mulig mål. Likevel kan vi ikke være bekjent av det vi gjorde og vi trenger og få mer ut av slike kamper for å utvikle oss videre. Dette laget kan ikke slippe seg ned veldig mye, så langt er vi ikke kommet enda, sier Vidar Gjesdal.

Kolstad kom med to importspillere og gjorde en fin innsats i Runarhallen.

– All ære til dem for at de kjempet videre når de kom bak såpass mye fra start. Jeg var imidlertid aldri urolig og synes vi styrte kampen veldig greit. Vi setter en strek over prestasjonen og tenker nå fremover mot kampen mot Elverum på søndag, sier Gjesdal.

Trekningen for kvartfinalen gjøres hos NHF kommende torsdag.