Lokaloppgjør Fram venter i kvartfinalen

Det ble Fram som kom opp av bollen da Runars kvartfinalemotstander ble trukket i NHFs lokaler fredag. Dermed er det duket for et skikkelig lokaloppgjør om hvem som skal få retten til å kjempe om cupfinaleplass i Oslo Spektrum i romjulen.

Skrevet av NTH

Fram har satset skikkelig foran denne sesongen. Fra vår klubb hentet de Peder Trevland som har en rekke sesonger bak seg i Runar. I tillegg hentet dem Magnus Nørstebø som også var høyaktuell for Runar før sesongen. I tillegg rår laget over en rekke spillere som har bred eliteerfaring fra blant annet STIF og Runar.

Trener Vidar Gjesdal mener dette er en svært spennende trekning.

 – Først og fremst på grunn av at dette blir en skikkelig godbit for publikum. Det bør bli trangt om plassene i Framhallen og en fantastisk stemning. Dette er noe vi gleder oss veldig til, men før dette skal vi gjennom noen svært viktige oppgjør i Postenligaen. Jeg håper og tror vi skal fortsette utviklingen vår i spillet gjennom disse kampene og være godt forberedt til kvartfinalen, sier Vidar Gjesdal.

Kampen blir berammet i løpet av fredag, men spilles høyst sannsynlig tirsdag 19. oktober.