Tett på Elverum Runar tapte i sluttminuttene

Det ble som vanlig tett og jevnt mellom Elverum og Runar. Elverum var større favoritter enn normalt, likevel la Runar stort press på vertene gjennom hele kampen og kunne fort tatt poeng.

Skrevet av NTH

Kampen endte tilsutt med hjemmeseier 31-28 etter 15-11 ved pause. Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik.

 – Før pause er gjør vi ikke tingene slik vi er blitt enig om. Vi visste Elverum kom til å stå flatt mot oss, men vi blir altfor ivrig og skyter for tidlig i spillet vårt. Likevel straffet ikke Elverum oss nevneverdig, derfor visste vi at muligheten lå der etter pause. Da setter vi et langt bedre og mer tålmodig angrepsspill og Elverum fikk langt større problemer. Jeg synes vi var verdt ett poeng i dag, men hadde ikke de nødvendige marginer mot slutten. Utvisningen på 26-26 ble helt kamp avgjørende og Elverum utnyttet det til å avgjøre kampen. 2. omgang er veldig solid av oss og vi tar steg hele tiden, sier Vidar Gjesdal.

Treneren finner likevel ting som må rettes på til neste kamp.

 – Jeg ser først og fremst at våre spillere holder mye bedre fysisk nå enn vi gjorde like før seriestart. Vi skal fortsette å vektlegge kondisjonsbiten, for belastningen blir stor for enkelte av spillerne. Det jeg er mindre fornøyd med er at vi er for udisplinerte i spillet og tar for mange sjanser. I tillegg er vi udisiplinerte overfor dommerne og det holder ikke på dette nivået. Fokuset vårt må hele tiden våre på de tingene vi kan få gjort noe med og det skal vi ta lærdom av. Men jeg er derimot svært fornøyd med innstillingen i laget, vi står virkelig opp for hverandre og kjemper hele veien inn og det må vi ta med oss inn i de neste kampene, avslutter Gjesdal.

Våre 28 mål ble fordelt på følgende spillere: Mattias Söder (2), Trym Bilov-Olsen (9), Christian Berge (3), Edwin Fjeldtvedt (5), Spyridon Balomenos (4), Stian Nøstdahl (4) og Rikard Olsson (1).

Røde kort: Edwin Fjeldtvedt, Trym Bilov-Olsen

Runars beste soiller: Trym Bilov-Olsen