Klar for Vestlandet Runar møter FyllingenBergen på onsdag

Runar møter onsdag kveld Fyllingen til kamp om poeng i Postenligaen. Det er to tabellnaboer som møtes til dyst og vi er spente på hva Runar kan utrette mot seriemesteren for to år tilbake.

Skrevet av NTH

Runar reiser med 14 spillere til Bergen, men en av dem som blir med kan ikke delta i kampen. Trym Bilov-Olsen må dessverre sone karantene etter sitt røde kort i sist kamp mot Elverum. Ettersom Stordkampen hjemme er utsatt blir dette dermed den andre strake bortekampen for Runar.

Trener Vidar Gjesdal har lang fartstid i Fyllingen og har følgende forventninger til kampen.

 – Det er nok en tøff bortekamp som er på programmet. Fyllingen har vært litt ujevne, men har vunnet veldig komfortabelt mot Oppsal og Vålerenga. Vi vet hva som skal til hvis vi skal kunne kjempe om poengene. Da må vi opp på vårt maksimale nivå over hele linjen. Vi stiller uten en rendyrket midtspiller, men har jobbet en god del med å finne løsninger på dette. Når Trym er borte er det andre spillere som er sugne på å ta sjansen og jeg er opptatt av å fokusere på de spillerne vi har til rådighet, sier Gjesdal.

– Vi er nødt til og lykkes i den defensive delen og må være offensive de gangene sjansene byr seg i kontraspillet. I tillegg har vi forberedt oss på ulike scenarioer i det offensive spillet og er klar på at vi kan få ulike typer av forsvar mot oss. Vi gleder oss til kamp og er klar for å kjempe knallhardt for poengene, avslutter Gjesdal.