Viking neste i Postenligaen Like mange mål i Runarhallen?

Viking pøser inn mål i Postenligaen, sist ble det hele 40 stk i hjemmekampen mot Stord. Det kan virke som at Stavanger-laget er på vei mot formen i sitt comeback.

Skrevet av NTH

Runar ser frem til kampen og etter to tette bortekamper mot Elverum og Fyllingen skal det bli godt å spille hjemme i Runarhallen igjen. Laget er med unntak av Fredrik Andersson fulltallig igjen og trener Vidar Gjesdal ser frem til den tøffe kampen.

 – Viking var en av mine favoritter foran sesongen. De startet litt famlende, men har tydelig spilt seg opp den siste tiden og viser at de vil være med i toppen. Hjemme i Runarhallen skal vi imidlertid bite fra oss hver eneste gang, også mot topplagene. Viking er nok det laget som bruker kortest tid på å avslutte angrepene sine og vi kommer helt sikkert til å få flere ballkontroller enn vi er vant med. Jeg både tror og håper vi skal lage en jevn og spennende kamp mot dem og vi er også i jevn og fin stigning på det vi driver med, sier Gjesdal.

Publikummet får stifte bekjentskap med landslagsspiller Kjetil Strand som har en nøkkelrolle på Viking laget.

 – Vi tar våre forhåndsregler og forbereder oss selvsagt på hva vi skal møte. Likevel er det selvsagt våre egne ever og prestasjoner som vil avgjøre. Vi må sette et fysisk og solid forsvar som kan stå imot det trykket Viking kommer med. Vi er også innstilt på å stille om raskt fra angrep til forsvar, vi kan ikke sove i timen i våres returløp. Det skal bli godt å få Trym tilbake i laget, vi savnet han i Bergen, avslutter trener Vidar Gjesdal.

Vi håper publikum stiller opp på fredag kl 18:00, spillerne trenger all den støtte de kan få i jakten på to poeng.

(Runar)