Juniorene til SPARserien Vant kvalgruppen enkelt

Runars rekrutter (G18) vant lørdag sin kvalifiseringspulje for SPAR serien med overlegen margin. Først ble ØIF Arendal beseiret 28-23, deretter ble det 34-20 over arrangøren Sandnes. Dermed kan Mathias Christiansen (bildet) og hans lagkamerater se frem til å måle krefter med landets beste lag.

Skrevet av NTH

Det gjør at flere av de som banker på døren til elitelaget, sammen med resten av gjengen kan se frem til topp sportslige utfordringer gjennom sesongen.

Trener Andre Erlandsen var godt fornøyd med gjennomføringen.

 – Vi åpnet famlende mot Arendal og lå under 12-10 til pause. Etter hvilen fikk vi imdlertid rettet opp angrepsspillet og fikk tak på kampen ganske raskt. Mot slutten hadde vi bra kontroll på Arendal og kunne styre inn til seier 28-23, sier Erlndsen.

Ettersom Sandnes slo Arendal var både arrangøren og Runar allerede klare før lagene møttes i innbyrdes oppgjør. Runar viste seg imidlertid langt bedre enn vertene og kjørte fullstendig over dem i siste kampen.

 – Her var vi gode fra start til mål og viser at vi har tatt bra steg den siste tiden. Spesielt gledelig at vi fikk brukt samtilige spillere over lengre perioder uten at kvaliteten ble noe dårligere av den grunn. Nå ser vi frem til å komme i gang med Sparserien og måle krefter med de sterkeste lagene. Det betyr mye for våre gutter og matchingen gjennom denne serien vil sørge for at vi får optimale muligheter til å utvikle oss videre, avslutter Erlandsen.