Tap på hjemmebane Viking ble for sterke

Runar tapte fredag kveld kampen mot Viking hjemme i Runarhallen. Etter en jevn 1. omgang styrte gjestene kampen etter hvilen og hadde hele veien en føring på 2 til 5 mål. Tilslutt endte det 28-33 og etter 14-16 ved pause.

Skrevet av NTH

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik:

 – Viking er definitivt det beste laget vi har møtt sålangt denne sesongen. Likevel er vi ikke helt fornøyd med det vi leverer. Kampen er grei nok, men skal vi ha mulighet mot de aller beste må vi lykkes enda mer optimalt enn det vi greide i kveld. Vi blir straffet for slurv og svake avslutninger direkte mot denne type motstand. I tillegg fikk vi heller aldri skikkelig tak på det defensive spillet. På plussiden må jeg trekke frem Trym som gjør en fantastisk kamp i det offensive spillet med sine 13 mål, sier treneren.

Nå ser laget videre frem mot kvartfinalen mot Fram Larvik kommende tirsdag.

– Spillerne skal ikke få lov å grave seg ned. Vi må fortsette å tro på det vi driver med, jeg er faktisk mer optimist med tanke på våre muligheter fremover nå enn jeg var før seriestart. Det er realistisk for oss og slåss om plassene fra 6 til 8 om vi fortsetter utviklingen. Det er ingen lag som har spilt oss ut og det finnes muligheter i hver eneste kamp. Vi skal jobbe hardt videre og bruker lørdagens trening til å riste av oss tapet mot Viking og starte forberedelsene til Fram kampen, avslutter Gjesdal.

Forøvrig var det et veldig gledelig publikumsoppmøte i Runarhallen. 752 stk ble registrert og dette viser at fredagen har et spennende potensiale med tanke på tilskuere. Vi håper å se alle tilbake i neste hjemmekamp mot Drammen.