Cupslag i Larvik Kjemper om semifinale

Runar møter tirsdag Fram Larvik i kampen om en semifinale i årets NM. Det ligger dermed an til en høydramatisk kamp i en fullsatt hall i Larvik. Vi håper at mange fra Runar leiren tar turen til Larvik og støtter Simen Hansen (bildet) og resten av laget, det trenger vi.

Skrevet av NTH

Fram Larvik har hatt en ujevn åpning på årets 1. divisjon. I sine beste stunder veldig gode, men har i tillegg pådratt seg unødvendig tap. Laget har blant annet slått Bodø borte, men sterkest av alt er prestasjonen da laget slo ut Oppsal borte i 4. runde i cupen.

Laget har forsterket seg kreftig foran sesongen, med blant annet vår tidligere back Peder Trevland og Haslums Magnus Nørstebø. Det er spesielt disse to spillerne Runar skal se opp for i kampen. Men laget har også solid erfaring på flere andre plasser, så det er overhodet ikke snakk om noen undervurdering fra Runars side.

 – Nei, det kan jeg love alle sammen. Fram satser minst like mye som oss og skal opp i Postenligaen. Forutsetningene er rimelig like på forhånd og vi må levere en god prestasjon skal vi ta oss videre til semifinalen. Vi må luke bort noen småfeil fra Viking kampen og få rettet opp litt både bakover og fremover. Det er små ting som skiller oss fra veldig gode prestasjoner om dagen, og nå handler det blant annet om å styre kampen og avgjøre dem til vår fordel, sier trener Vidar Gjesdal.

Laget går inn i en viktig uke før Postenligaen tar pause i forbindelse med landslagsopphold.

– Kan vi ta oss til semifinalen vil det selvsagt gi oss økt selvtillit og ikke minst inspirasjon videre. Men vi har en minst like viktig kamp på lørdag borte mot BSK/NIF, så dette er en svært spennende uke for oss. Jeg synes godt vi kunne fått litt bedre betalt i form av poeng i seriespillet sålangt, men jeg er vel så optimistisk nå i forhold til hvordan vi lå an før seriestart. Vi fortsetter å jobbe med det vi tror på og vet at vi får betalt etterhvert, avslutter Gjesdal.

(Runar)