SEMIFINALE! Runar overkjørte Fram

Runar tok seg enkelt til semifinalen på bekostning av Fram i tirsdagens kvartfinale i Larvik. Foran en fullsatt hall tok Runar kommandoen tidlig og så seg aldri tilbake. Kampen endte tilslutt 24-36 etter 10-17 ved pause.

Skrevet av NTH

Runar kom godt i gang og var kjapt foran 4-1. Fram kom idlertid ajour på 5-5, men da satte Runar for alvor i gang. Bunnsolid forsvar og mange kontringer sørget for at man tok seg foran hele 17-10 ved pause. Etter hvilen gikk laget direkte i 21-10 og dermed var all tvil feid til side.

Trener Vidar Gjesdal var veldig godt fornøyd med seieren.

 – Spillerne gjør virkelig jobben og planen om at vi skulle skru til noen ekstra hakk defensivt og få enkle kontramål lykkes veldig godt. Vi var kompakte og i det hele tatt begynner det å se veldig bra ut i det defensive spillet om dagen. Også godt fornøyd med at vi får uttelling i kontraen og ikke minst at vi holder fokus og konsentrasjon hele veien inn. Jeg synes det var noen solide preg over oss uten at vi nødvendigvis glitrer hele veien, sier Gjesdal.

Gledelig var det også å se at mange av de unge spillerne fikk slippe til og markerte seg godt.

 – Det er veldig godt at vi får noen kamper der de kan få komme inn uten press og prestere. Vi ser det finnes potensiale og samtlige av de unge kommer på scoringslisten. Slike erfaringer vokser de veldig på, så det betyr mye for oss. I tillegg gjør begge våre linjespillere en strålende kamp. Daniel Bygdemark ser bare bedre og bedre ut, og Christian Berge gjør også en flott kamp. I tillegg synes jeg vi får fordelt ansvaret bedre på våre bakspillere og vi har mer tålmodighet i det offensive spillet.

Nå venter en spennende trekning, men treneren er forsiktig med å håpe for mye på en spesiell motstander.

 – Det er klart det er forskjeller på lagene, men dette kan vi ikke få gjort noe med. Jeg har et avslappet forhold til trekningen og vi tar det vi får. Kanskje får Follo treneren sitt største ønske innfridd snart, nemlig at han får møte oss. Det har de tydeligvis ventet lenge på der borte i Follo, selv om de egentlig forventet vi skulle ryke mot Fram, smiler Vidar Gjesdal.