I sovepose før semifinalen Larsi og Lene skal sikre seg plass

Her har du en supporter av ypperste kaliber, Lars Askevold (bildet) trosser snø og kulde og legger seg i sovepose for å sikre seg billett til morgendagens spennende semifinale mellom Runar og Follo. Larsi har også utfordret leder av Runars breddeutvalg Lene Søgnen som også stiller opp og overværer natten i sovepose for å sikre seg de beste plassene.

Skrevet av NTH

Larsi og Lene vil se sitt Runarlag ta seg til nok en finale i Oslo Spektrum og gjør alt for å sikre seg seg adgangstegn til den spennende kampen.

 – Runar har hatt en tøff åpning på serien, men nå er det cupen som gjelder. Jeg er sikker på det blir utsolgt i morgen og at folk går mann av huse for å se guttene ta seg til sin 11. cupfinale. Derfor legger jeg meg utenfor inngangsdøren natten før kampen, slik at jeg er jeg sikker på at jeg får overvære oppgjøret ingen vil gå glipp av, smiler en offensiv Larsi seint tirsdag kveld utenfor hallen.

Han har kledd godt på seg for å tåle snøen og kulden som inntok Sandefjord på formiddagen tirsdag.

 – I tillegg får vi de beste plassene i hallen og skal sammen med resten av supporterne gjøre alt for at vi skal greie denne jobben. Faktisk er jeg helt sikker på at vi tar oss til en finale nok en gang. Jeg har vært på de to siste finalene, men har ikke fått med meg alt underveis. I år skal jeg sørge for at jeg er klar og kan minnes alle gode opplevelsene når guttene løfter kongepokalen igjen, avslutter Larsi.