Tapte semifinalen Follo vant knepent

Runar startet semifinalen forrykende og gikk direkte til 3-0 og hadde alle muligheter til å sette både 4 og 5-0 i starten. Men Follo kom på skinner og festet etterhvert grepet om kampen. De hadde deretter en knapp føring som de holdt hele veien inn.

Skrevet av NTH

Trener Vidar Gjesdal var naturlig nok skuffet etter kampen.

– Vi gjør en god kamp bakover, guttene er veldig klare og vil utrolig mye. Dessverre for oss blir angrepsspillet vår utfordring i dag og vi greier aldri å sette et godt nok press på dem i den fasen. Derfor blir det Follo og ikke oss som skal til Spektrum å møte Haslum, sier Gjesdal.

Ståle Aspestrand (bildet) kom inn i kampen og gjorde en god 2. omgang. Han ble sammen med Trym Bilov-Olsen lagets toppscorer med 4 mål.

Nå følger en rekke viktige seriekamper frem til jul for å fortsatt holde laget på den rette siden av den kritiske streken på tabellen.

 – Det er nok av folk som er kritiske til oss nå og mange meninger om ulike ting. Sånn er det alltid når resultatene blir svakere enn folk forventer. Vi må likevel huske på at  vi ble tippet på nedrykk eller kvalifisering av nær samtlige før sesongen. Vi må holde fokuset i gruppen og fortsette å jobbe godt videre. Motivasjonen til samtlige av oss er på topp og vi ser frem mot kampen mot Drammen på søndag. Der er det ingen som forventer noe annet enn stortap, men vi tror alltid på våres sjanser. hvis ikke hadde vi ikke drevet med dette, fortsetter Gjesdal.