Kjempekamp Holdt likevel ikke til poeng

Runar presterte sin desidert beste kamp for sesongen i bortemøte med suverene Haslum. Det holdt likevel ikke til poeng og endte med et bittert nedelag på 38-37.

Skrevet av NTH

Trener Vidar Gjesdal beskriver opplevelsen slik.

– Dette kan vi være stolte av, guttene henter opp krefter jeg ikke trodde vi hadde gang på gang. De to tingene vi har snakket om etter de siste hjemmekampene, nemlig kotraspillet og det etablerte angrepet var plutselig på toppnivå i Norge. Igjen så kunne vi plukket overraskende poeng, men igjen sitter vi tomhendte tilbake. Justeringene vi gjorde i dag slo imidlertid godt ut og gir oss noen flere strenger å spille på i de neste tre kampene inn mot jul, sier Gjesdal.

Gjesdal påpeker samtidig at man ikke skal tro at ting har løst seg over natten.

– Nei, på ingen måte. Men vi ser hva som kreves og vi er aldri bedre enn det tabellposisjonen tilsier. Men vi gjør en langt bedre kamp enn tilfelle var mot Drammen sist, selv om den også var forholdsvis jevn. Neste kamp mot Oppsal er en ny kamp, men vi skal bygge videre på prinsippene fra denne kampen og har skaffet oss verdifull selvtillitt.

Treneren benytter også anledningen til å skryte litt av motstanderen.

– Jeg har ikke sett et bedre lag i Norge på lang tid. De har et internasjonalt snitt i mannskapet og straffer oss knallhardt ved hver eneste anledning. Det er utrolig gøy at vi har spillere som Mamelund og Koren i norsk eliteserie og det er så viktig for oss å se hvilket fantastisk nivå de holder. Det er med på å løfte alle lagene i ligaen og nivået på norsk herrehåndball. Men i dag fikk de også se at det er flere lag enn Haslum og Drammen som kan spille god og effektiv håndball, avslutter Gjesdal.