Nøkkelkamp mot Oppsal Vi gleder oss til kampen

Runar tar søndag turen til Oppsal Arena for andre gang denne sesongen. Nå er det Oppsal som står for tur og det forventes en tøff batalje om poengene.

Skrevet av NTH

Runar fikk med seg en positiv opplevelse sist mot Haslum der man kun var små marginer fra å sikre seg poeng fra bæringene. Nå jakter laget på at de positive prestasjonene også skal gi seg utslag i poeng fremover.

– Vi har tre spennende kamper inn mot julepausen der alle er mulig å både vinne og tape. Det har blitt slik med oss denne sesongen at vi har prestert godt mot de beste og med unntak av Follokampen har vi underprestert i et par av kampene mot de antatt svakere lagene. Nå det er sagt er det veldig jevnt bak Haslum og Drammen og i disse kampene kan egentlig hva som helst skje, sier trener Vidar Gjesdal

Oppsal satser beinhardt på å beholde plassen og har sikret seg flere forsterkninger underveis i sesongen. De blir helt sikkert en tøff kamp i Oppsal Arena.

– Ja, noe annet vil overraske meg. Oppsal har et godt lag og vil helt sikkert komme sterkere utover i sesongen. Men vi ser også masse positive ting om dagen og vet at det finnes muligheter i hver eneste kamp fremover. Sånn sett er det ingen kamp vi «må» vinne, men det er klart at vi må kjempe for livet i denne type kamper for å overleve i tiden som kommer, fortsetter Gjesdal.

Han tar med seg en så godt som skadefri tropp til Oppsal Arena.

– Det stemmer. Fredrik Andersson gjør comeback og det har godt fint med han i trening hele denne uken. Dermed har vi to rutinerte målvakter, noe som vi før sesongen ønsket at skulle bli en av våre styrker. Ellers savner vi kun Anders Hommersand som er ute med en skade i albuen, og han blir ikke å se mer på banen på denne siden av jul. Vi har fortsatt positiv stemning i laget og gleder oss til søndagens kamp. Det er kamper som dette som er gøye å spille, der det står masse på spill i forhold til situasjonen fremover, avslutter Gjesdal.

(Runar)