Overlegne mot Oppsal Stor lettelse i troppen

Runar tok tak i kampen fra start og var overlegne vertene Oppsal i det viktige bunnoppgjøret søndag kveld. Laget fosset tidlig opp i 7-2 og så seg aldri tilbake i kampen. Til pause sto det 20-13 og det hele endte til slutt med seier 34-24.

Skrevet av NTH

Det var en enorm lettelse å få to poeng på kontoen etter en lang periode uten seier i Postenligaen. Det var tydelig at det denne gangen var Oppsal som var mest preget av stundens alvor og Runar som slapp seg løs i Oppsal Arena.

 – Vi har jobbet mye med våre egne prestasjoner og forsøkt og ikke legge så mye press på spillerne i forhold til det å måtte vinne. Vi har bevist at vi kan ta poeng fra samtlige, men marginene og den siste lille dyktigheten har manglet for oss i mange kamper sålangt. Vi er fortsatt ikke halvspilt og jeg er sikker på at poengene blir flere om vi virkelig fortsetter å jobbe med tingene vi tror på. Men dette er selvsagt en kunst når man føler mye går imot over lang tid. Derfor smakte det så uendelig godt med to poeng i kveld, spillerne og alle rundt klubben fortjente virkelig dette nå, sier Vidar Gjesdal.

Treneren er spesielt fornøyd med hvordan spillerne har håndtert den lange tapsrekken.

 – Vi har stått veldig godt samlet gjennom hele perioden og det får vi igjen for nå. Jeg håper også vi skal få enda bedre betalt i tiden fremover, for det er liten grunn for oss å ta av etter dette. Det kommer to kamper på hjemmebane inn mot jul og jeg håper nå at vi kan vise oss frem fra en bedre side i Runarhallen også. Sålangt har vi vært klart vassere på bortebane, og det skal vi arbeide med å endre inn mot Arendal og Vålerenga som gjenstår før pausen.

En spiller gledet ekstra mot Oppsal og det var Rikard Olsson.

 – Det er laget som teller og som vinner og taper sammen. Men det er ingen tvil om at det er spesielt gledelig med Rikard nå. Han har hatt en lang periode med sykdom og ikke fått trent noe grunntrening enda. I de to siste kampene har det virkelig løsnet for han og han har gjort ting i kamp som jeg sett på trening over tid. Defensivt er han viktig for oss hver gang, men nå bidrar han også for fullt fremover, det har gitt oss flere strenger å spille på. Vi må fortsatt passe på han og tilpasse treningen, men dette blir bare bedre og bedre. Nå gleder vi oss bare frem til Arendal kommer på besøk, det blir en topp utfordring for oss nå avslutter Gjesdal.

(Runar)