Snart halvspilt.

Jenter 9495 er snart halvspilt i denne sesongen, og har fått en god start.

Skrevet av NTH

Så langt denne sesongen har kun tapt 3 kamper, to i Sør-Norge Jenter 16 og en i Regions-serien jenter 15.

At jentene har gjort det såpass bra i 16 års-klassen er en stor prestasjon, med tanke på at vi kun har 2 94-spillere med på laget ser dette veldig bra ut i forhold til neste sesong.

Første tapte kom i kampen mot Åssiden i første serie kamp, der spillet var noe rufsete, et et måls tap her etter å ha ledet hele kampen var en kjip start på sesongen, men etter dette har jentene skjerpet seg og vist at de kan bedere.

Det ble også et fem måls tap mot Flint som nå befinner seg på 1.plass i 15 serien. Vi spiller en god første omgang, der vi spiller likt. Andre omgang ble noe tøffere, med mange to minuttere. Runar sto med kun 3 spillere på banen mot slutten av kampen. Dette er også den eneste kampen vi har tapt i 15-serien denne sesongen, noe vi ser på som en god prestasjon.

Det tredje tape kom mot Herkules, vi taper mot et bedre lag. Herkules er et godt 94-lag som gjør det godt. jentene leverer en strålende kamp og ga aldri opp.

denne sesongen har vi endelig klart å slå halsen i en serie kamp. Dette var en kamp der jentene spilte opp i mot sitt beste, spesielt keeperspill og forsvar satt i denne kampen. en kamp vi vinner med 7 mål. Fantastisk.

Vi ligger nå på 2.plass i regions-serien. For å gå til A-sluttspill i Sør-Norge må vi vinne 2 av 3 av de siste kampene før jul, der vi selvfølgelig går for seier i alle kampene. Vi ser frem til en god avsluttning på denne sesongen.

Nevner også at jentene har fått nye drakter.