Vidar gir seg Gjesdal flytter over fjellet

Runar-trener Vidar Gjesdal har nå informert klubbens styre om at han etter denne sesongen gir seg som hovedtrener for Runar. Han lengter hjem til vestlandet, og tar med seg kona Beate og flytter over fjellet så fort alt obligatorisk er ferdig for denne sesongen.

Skrevet av NTH

Etter 4 år på østsiden av fjellene, de siste 2 som hovedtrener for Elitelaget, har Vidar nå valgt å ikke forlenge sin avtale med Runar når denne løper ut ved sesongens slutt. Han tar med seg konen Beate og forlater Sandefjord til fordel for Bergen.

På spørsmål om hva fremtiden bringer, er Vidar noe mer kryptisk ovenfor oss i web-redaksjonen. Han vet ikke helt sier han hva han skal neste år, men har ett sterkt ønske om å fortsette å jobbe med håndball. Dette enten på klubb eller forbundsnivå!

Vi i Runar ønske å takke Vidar for all jobben han har gjort for oss, og ønsker han så klart lykke til videre både med håndballen og på det personlige plan.

Når det gjelder ny hovedtrener for neste sesong, er meldingen fra vår Sportslig Leder Anders Bjørvik Andersen at arbeidet er i gang med å kartlegge markedet. Noen navn har kommet på blokken, men klubben ønsker naturlig nok ikke å gå ut med noen navn på nåværende tidspunkt!

For spørsmål angående denne saken, kan man kontakte Anders B. Andersen på telefon 97728980

(Runar)