Kvartfinale!!

Jentene har nå kommet videre til Sør-Norge Cupen J16.

Skrevet av NTH

Onsdag kveld spilte jentene 18 dels finale i cupen og vant 32-30 over Sætre Graabein. En kamp vi ledet stort sett hele kampen. Jentene valgte å gjøre det spennende mot slutten. De ledet nemlig med 6 midtveis i 2.omgang, men klarte å suse bort ledelsen. 1.minutt igjen å spille var Graabein et mål bak. Jentene viste seg frem fra den gode siden og vant kampen til slutt med 2 mål.

 

Det er nå to kamper igjen før jul, Konnerud i Sør-Norge serien og Halsen i Region serien.
Vi står ovenfor to spennende kamper. Konnerud kampen går i Runar hallen kl 19.00, selvom vi allerede er videre til A-sluttspillet i J16 går vi for seier mot et sterkt Konnerud lag. Halsen kampen går i Bergslihallen kl 12. 40 på søndag, en viktig kamp om vi skal henge med i toppen av region serien 15.

Spillere og trenere er fornøyd med halvspilt sesong og gjør seg klart til en innholdsrik vinter og vår 2011.