GOD JUL

Runar J95 – 2 ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Skrevet av NTH

 

Runar J95- 2 tar juleferie etter en forrykende høstsesong. Med 5 seire og kun 3 tap ligger vi på 4. plass i serien. Hadde vi klart å vinne den siste kampen, som var mot Larvik Turn 2 og som ligger under oss på tabellen, ville vi ha havnet på 2.plass med en kamp mindre spilt. Irriterende! Vi er skikkelig revansjesugende og skal bite fra oss i vårsesongen. Siktemålet er mot toppen av tabellen. 

J95-2 har hatt en aktiv sesong også utenfor banen med dugnad og loddsalg. Vi samler nemlig inn penger til laget og håper på å få til en tur til Barcelona i juni.  Når våren kommer bretter vi opp ermene på nytt for nye dugnader, for ønsket om å reise til Barcelona er stort!

I begynnelsen av desember hadde vi besøk av Roger Kjenndalen. Han ga oss gode råd og kyndig veiledning som vi satte stor pris på. 

Da gjenstår det bare for oss å si: From all of us to all of you, a Merry, Merry Christmas!!