Klare igjen Positive forberedelser

Runar gleder seg til å starte opp Postenligaen igjen etter VM pausen. Laget har brukt pausen godt og fått med seg positive resultater i treningskampene. Trym Bilov-Olsen (bildet) er i full trening igjen etter sin strekkskade i magen.

Skrevet av NTH

Laget avsluttet med å slå Drammen 30-27 i Strømmhallen sist mandag og gleder seg til å måle krefter med Follo på søndag.

 – Jeg synes vi gjør en fin kamp i Drammen. Det mest gledelige er at de fleste spillerne nå ser ut til å være skadefrie og det blir ekstremt viktig de 10 siste kampene som gjenstår. Dessverre er det ingen vei utenom operasjon for Anders Hommersand med sin albue, men ellers har alle de med mindre skader fått leget disse i pausen. Kampen mot Drammen viste at vi har flere spillere som kan bidra nå enn vi har hatt i deler av sesongen, sier trener Vidar Gjesdal.

Laget har i tillegg til Drammen spilt flere treningskamper i januar mot Tistadal (to kamper), Nøtterøy og svenske Allingsås.

 – Det har vært en bra periode der vi har fått møte variert motstand og gjort flere bra kamper. Vi er veldig klare på hva som møter oss i andre halvdel og er forberedt på at det blir en krig om alle poeng. I så måte starter vi opp direkte med en nøkkelkamp borte mot Follo. Presset ligger mest på hjemmelaget der, mens for oss vil en seier der skape et pusterom til lagene bak oss. Uansett venter vi oss en knalltøff kamp mot et hjemmelag som gjorde en god figur i sin cupfinale mot Haslum. Jeg er helt sikker på at lagene nede på tabellen kommer til å plukke mer poeng mot slutten og vi er innstilte på at det krever svært mye av oss for at vi skal overleve denne sesongen. Dette har vi vært forberedt på siden vi startet og vi gleder oss til å spille kamper med stor betydning hver eneste uke fremover, avslutter Gjesdal.

Kampen mot Follo spilles på søndag kl 18:00 i Langhushallen.

(Runar)