Viktige kamper de neste ukene

Runar J95 er nå inne i en hektisk periode der prestasjonene helst skal stå i kø

Skrevet av NTH

Søndag 6.2 spiller jentene seriens viktigste kamp for sesongen mot flint i Regions-serien. Jentene ligger nå på 2.plass i serien, for å ta den gjeveste tittlen i år må det komme en seier over flint. Flint som ikke har tapt en kamp på 3 sesonger, blir en tøff nøtt å knekke. Runar er inne i en god periode etter at de slo Flint sitt 94 lag for en uke siden.Kampen spilles i Runarhallen søndag kl 16.55. Vell møtt!

Jentene er enige om at dette er en god sjanse til å ta et nytt steg i riktig retning. Treningene fremover blir burkt til å trene på det vi skal gjøre i kampen til søndag. Vi gleder oss.

Neste uke er det klart for sesongens høydepunkt, nemlig Peter-Wessel cup for 15 åringer. Cupen spilles som vanlig i Larvik, og vi skal spille i Larvik Arena på Lørdag mot Ski, Tastavarden og Strindheim. 3 tøffe kamper her, noe vi er veldig glad for. Pw-cup er en prestisje cup der de beste lagene i Norge kommer for å spille helgen 11-13 februar. Cupen skal brukes til å trene og lære frem mot neste sesong og forhåpentligvis Bringserien. Vi har Ambisjoner i cupen om å komme så langt som mulig og gi alt i hver eneste kamp vi spiller. 

I tillegg kommer det kanskje en semifinale i Sør-Norge cupen mellom disse store eventene. Vi har trukket Halsen, nok en tøff kamp som vi må gi alt i hvis vi skal ha en sjanse. Det skal spilles for en finale plass som er en stor bonus for vårt une runar lag.

Vi håper på så mange seiere som mulig og ønsker spillere og trenere lykke til