Follo ble for sterke Slurv ødela sjansene

Runar tapte den første kampen etter jul på bortebane mot Follo. Altfor mange feil gjorde at bortelaget på mange måter serverte vertene en sikker seier. Simen Hansen (bildet) sto en solid 2. omgang og ble kåret til Runars beste spiller.

Skrevet av NTH

Kampen var jevnspilt i åpningen, men mot slutten av omgangen trakk Follo fra og kunne gå til pause med ledelse hele 18-12. Mye av årsaken til dette skyldes slurv i det offensive spillet. Altfor mange helt upressede tekniske feil som følge av dårlige kast- og mottak blir kostbart på dette nivået.

Hjemmelaget var i tillegg sterke og utnyttet effektivt de feilene som kom. Etter pause styrte Follo begivenhetene hele veien og for Runars del handlet det etterhvert om å begrense tapet slik at man kunne vinne den innbyrdes kampen mot Follo. Runar vant hjemmekampen med 8 mål og dermed sørget 5 målstapet at Runar hvertfall vil være foran på tabellen om lagene skulle ende på lik poengsum ved sesongslutt, slik man også gjør etter 13 serierunder.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik:

– Vi er selvsagt skuffet over dette. Jeg synes ikke alt er svart, men de mange feilene ble definitvt vår bane i dag. Når det er sagt er Follo et helt annet lag med sin nyinnkjøpte playmaker som kommer til å heve det offensive spillet til Follo mange hakk. Vi synes vi kjemper bra hele veien og moralen er bra, men vi må selvsagt heve oss til hjemmemøtet med Elverum om vi skal kunne lage kamp om poengene mot topplaget. Kampene kommer tett nå og vi retter blikket fremover og skal arbeide hardt for å forbedre de ulike fasene i spillet vårt, sier Gjesdal.