Tøff hjemmekamp Runar vil lage kamp

En av sesongens tøffeste hjemmekamper står for tur når Elverum kommer til Runarhallen fredag kveld. Gjestene er med for fullt i gullkampen, mens Rikard Olsson (bildet) og Runar jobber hardt for å holde seg på rett side av nedrykksstreken.

Skrevet av NTH

Det har de siste årene bestandig vært mange jevne og tøffe oppgjør mellom disse lagene. I det første oppgjøret på Elverum før jul dro hjemmelaget det lengste strået og vant 31-28 i en tett og jevn kamp der Runar var oppe på uavgjort like før slutt.

Elverum har hatt evnen til å avgjøre de jevne kampene til sin fordel og er derfor for fullt med i kampen om seriegullet. Runar har på sin side ikke hatt de nødvendige marginene med seg når kampene har blitt avgjort. Runar-trener Vidar Gjesdal tror det er den største forskjellen på lagene sålangt.

 – Det er ikke så stor forskjell på nivået mellom oss og Elverum. Men evnen til å avgjøre de jevne kampene er svært viktig og der har ikke vi vært dyktige nok denne sesongen. Det er klart at Elverum blir store favoritter i denne kampen, men vi vet at vi kan matche alle lagene i Postenligaen på en god dag. Derfor tror vi selvsagt det er mulig å lage en jevn kamp også denne gangen. Det er alltid gode kamper og stor intensitet  når vi møtes og vi gleder oss til å ta opp kampen. Vi har gjort noen gode treninger etter Follo kampen og jeg synes guttene fortjener en skalp mot et av de beste lagene snart. Vi har vært nære flere ganger denne sesongen, sier Vidar Gjesdal.

Laget er med unntak av langtidsskadde Anders Hommersand fulltallig til oppgjøret.

Kampen starter i Runarhallen kl 18:30 og vi ønsker publikum hjertelig velkommen!