FINALE!!!!! Sør-norge Cupen

Semifinalen er spilt og runars J95 tok seg eneklt til finalen.

Skrevet av NTH

Nok en gang en stor prestasjon av Runar jentene som spilte sin semifinale torsdag kveld mot Halsen J94 i Runarhallen. Runar har kun 2 94 jenter på sitt lag, og resten 95 og 96, derfor er dette også en stor prestasjon og slå et godt 94 lag.

Halsen kom best i gang og ledet 3-0 tidlig i 1.omgang, men Runar kom kjapt tilbake og hele 1.omgang fulgte lagene hverandre tett, Runar dro litt i fra mot slutten av omgangen og ledet 16-12 til pasue. 2.omgang ble et fyrverkeri uten like. Forsvaret satt som det skulle og jentene straffet Halsen på kontringer. I angrep spilte jentene sammen og viste den gleden som skulle til for at seieren var et faktum etter 2×25 minutter, 25-35. strålende, Vi Gratulerer og ønsker dere lyke til i fanialen mot Konnerud eller Gulset 27.mars i Gjerpenhallen.

 

I helgen reiser jentene på PW-Cup i Larvik, der de møter Tastavarden, Strindheim og Ski i innledene kamper. som spiller i Larvik Arena. Lykke til !