Tung kveld mot Elverum Topplaget tok begge poengene

Runar kom fint i gang, men etter drøye 20 min festet Elverum grepet og siden var det aldri tvil om hvor poengene skulle havne. For Runars del ble det tyngre og tyngre i den offensive delen av spillet og det var hovedårsaken til at gjestene kunne seire 15-25. Simen Hansen (bildet) sto en solid kamp og ble kåret til Runars beste spiller.

Skrevet av NTH

Det har vært en tøff start på den andre delen av seosngen for Runar. Mot Elverum så det veldig bra ut det første kvarteret. Men etter at gjestene gikk fra 5-5 til 9-5 forsvant troen på at det var mulig å hente poeng. Runar fremsto mer og mer puslete fremover på banen og kunne aldri sette gjestenes forsvar under skikkelig press.

 – En veldig skuffende kamp. Vi trodde virkelig at vi kunne utrette noe i dag, og jeg hadde en god følelse i starten av kampen. Vi lykkes perfekt med å stå samlet inne i midten og tok bort imot mye av det Elverum kom med. Elverum laget kun 13 mål etablert i kampen, resten kom på kontra/ankomst, fortrinnsvis på våre feil fremme. I starten bearbeidet vi også bra fremme, men klarer utrolig nok kun å score på 1 av 9 muligheter aleine med målvakt. Etterhvert faller vi helt sammen og det er ingen av våre bakspillere som fungerer spesielt godt i dag. Da vinner man heller ikke håndballkamper, sier Vidar Gjesdal.

 – Akkurat nå er jeg utrolig skuffet, det krever mye av både meg og resten av laget fremover nå. Vi kan ikke bare tro dette løser seg av seg selv. Vi skal ta med et kompakt og bra forsvar, at Simen er i strålende form bakerst, men vi er nødt til å sette oss sammen å se på det som skjer når vi skal fremover på banen for å lage mål. Det kreves et helt annet format i den fasen om vi skal kunne kjempe om poeng fremover. Vi skal ikke legge oss ned å dø, nå må vi fordøye skuffelsen og ta tak i tingene og mulighetene som ligger foran oss, avslutter Vidar.