28 – 41 tap for Haslum

Skrevet av NTH

Årets siste kamp i Runarhallen endte med tap for Haslum. Vi holdt følge med Haslum de ti første minuttene av kampen, men da kom Kent Robin Tønnesen igang og løpet var kjørt for Runar guttene. Ved halv tid stod det 22 – 13 til Haslum. Midtveis i annen omgang slipper Vidar Gjesdal unguttene inn på banen. Disse unge spillerene gjør en veldig bra prestasjon de siste 15 minuttene av kampen, noe som også blir satt pris på ved at Erlend Årstein Hansen får prisen for banens beste. Flere av de unge guttene kunne også ha fått denne prisen, så de lyser også i de yngre rekkene.

Vidar Gjesdal ble før kampen hedret for sin insats i klubben. Dette var Vidar sin siste kamp i Svart og hvitt i Runarhallen. I tillegg ble Ståle Berg Aspestrand hedret for 200 kamper og 500 mål i Runartrøya.