Klare for Finale På Lørdag

Sesongens store høydepunkt er endelig her! Sør-Norge cupens finale J16

Skrevet av NTH

jentene har spilt seg helt frem til finalen i sør-norge cupen j16 i år, kampen skulle egentlig vært spilt søndag 27.mars, men har blitt flyttet til Lørdag 2.April i larvik Arena før Larvik HK – Byåsen. Kampen går klokken 13.45 mot Gulset.

Gulset er et av de beste 16 års lagene i region sør og vi får virkelig noe å bryne oss på i denne kampen, men kampen skal spilles før vi sier hvem som er best. Runar har gledet seg til denne kampen siden det ble klart at de var i finalen etter seieren mot Halsen.

Sør-Norge Cupen har vært en stor opptur for jentene som kun hadde et mål om og spille gode kamper mot eldre lag i nærområdet.

Veien til Finalen:

Tønsberg Turn – Runar 15 -19

Sætre Graabein – Runar 30 – 32

Runar – Flint 28-17

Runar – Halsen 35 – 25

Vi ønsker jentene lykke til 🙂