Jeg har hele tiden sagt at Oppsal kom til å melde seg på for fullt. Klubben har satset tungt og har kvalitet i troppen til å klare seg. I likhet med oss har de tapt flere tette kamper mot lag lenger oppe på tabellen og det er ikke så mye som skiller opp til lagene foran oss. Oppsal har underveis hentet inn tre nye utenlandske spillere som har bidratt til at laget har fått inn mer stabilitet i spillet sitt. Laget har i det siste spilt offensivt og aggressivt i forsvaret og først og fremst redusert antall baklengsmål i forhold til tidligere i sesongen. Fremover skal publikum først og fremst få se to side backer ved navn Steven Larsson og Dejan Dobardzijev som er sentrale i deres spill.

Vi håper på masse folk og god stemning i Jotunhallen på søndag. Det ligger til rette for en spennende dag for Sandefjord håndballen der STIF kjemper for kval spill til opprykk og vi for fornyet kontrakt på øverste nivå.

Med sportslig hilsen

Vidar" />

Vidar: Nå skal det hele avgjøres

Nå skal det hele avgjøres og vi gleder oss. Det ble heldigvis slik vi hadde håpet i innspurten. Det er nå opp til oss, med seier hjemme mot Oppsal spiller Runar i Postenligaen også neste sesong.

For vår del ser vi virkelig frem til denne kampen. Vi har gjort jobben i de kampene vi har «måttet» vinne for å holde oss på rett side av streken etter jul og har god tro på at vi har kvalitetene til å greie det også på søndag. Det ser også ut til at vi kan stille tilnærmet full tropp med friske spillere. Spillerne har virkelig lyst til å avgjøre dette på første mulighet og da er det flere ting som skal fungere godt. Vi er avhengige av å spille like aggressivt og bra i forsvaret som vi gjorde i bortekampen mot Oppsal (seier 34-24) og utnytte de mulighetene som byr seg i kontra fasen. Fremover er vi forberedt på at våre gjester kan komme i flere forskjellige formasjoner i forsvaret gjennom kampen.

Jeg har hele tiden sagt at Oppsal kom til å melde seg på for fullt. Klubben har satset tungt og har kvalitet i troppen til å klare seg. I likhet med oss har de tapt flere tette kamper mot lag lenger oppe på tabellen og det er ikke så mye som skiller opp til lagene foran oss. Oppsal har underveis hentet inn tre nye utenlandske spillere som har bidratt til at laget har fått inn mer stabilitet i spillet sitt. Laget har i det siste spilt offensivt og aggressivt i forsvaret og først og fremst redusert antall baklengsmål i forhold til tidligere i sesongen. Fremover skal publikum først og fremst få se to side backer ved navn Steven Larsson og Dejan Dobardzijev som er sentrale i deres spill.

Vi håper på masse folk og god stemning i Jotunhallen på søndag. Det ligger til rette for en spennende dag for Sandefjord håndballen der STIF kjemper for kval spill til opprykk og vi for fornyet kontrakt på øverste nivå.

Med sportslig hilsen

VidarSkrevet av NTH