Seier mot Oppsal Plassen i Postenligaen reddet

Skrevet av NTH

Det var et heltent Runarlag som entret banen i Jotunhallen idag, selv om Oppsal tok føringen fra start. Etter fem minutter stod det 2 -2 på måltavla, men etter dette tok Runar mer og mer over kampen, og etter 15 minutter stod det 7 – 4 til Runar.

Runar viste seg frem med et tett forsvar, som gjorde at Oppsal ikke kom til gode scorings muligheter. Bakerst stod også Simen Hansen som en vegg, som også resultert i banes beste for Runar.

Etter første omgang var Runar i ledelse med 15 – 12.

I annen omgang var det Runar som ville mest, og vant til slutt 30 – 22

Målscorere for Runar: Trym Bilov-Olsen (6), Edwin Fjeldtvedt (6), Stian Nøstdahl (6), Rikard Olsson (4), Mattias Bjørn Söder (2), Daniel Bygdemark (2), Spyridon Balomenos (2), Mathias Christiansen (1), Lars Eriksen (1)

Toppscorer Oppsal: Dejan Dobardzijev (7)

(Runar)